пʼятниця, 2 грудня 2016 р.

РАЙОННИЙ СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ



29 листопада 2016 року загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Солгутове Гайворонського району Кіровоградської області гостинно зустрічала учасників районного семінару  вчителів математики.
Спочатку усі присутні переглянули презентацію проекту «Математика і музика», яку представили учні 7 класу, учасники гуртка «Цікава математика», під керівництвом вчителя Злагоднюк Олени Григорівни.
Методист районного методичного кабінету Гончарук Галина Володимирівна підбила підсумки проведення олімпіади з математики. Наголосила на рівень підготовки учнів до олімпіади і привітала вчителів, учні яких здобули призові місця. Галина Володимирівна націлила вчителів на роботу щодо підготовки учнів до обласної олімпіади, на роботу з обдарованими учнями, їх виявлення і розвиток математичних здібностей,  на підготовку до проведення захисту науково-дослідницьких робіт з математики в Гайворонській філії МАН учнівської молоді, який відбудеться 27 грудня 2016 року.
Потім виступила вчитель математики Швець Лідія Петрівна з проблеми «Розв’язування олімпіадних задач», яка презентувала методи розв’язування олімпіадних задач нерівностей з параметрами, задач на відсотки тощо.
Вчитель математики та інформатики Закернична Олександра Вікторівна повідомила присутніх про проект «Міксіке в Україні» і розповіла про те, як можна зацікавити учнів предметом і взяти участь у конкурсі Прангліміне.
Дуже цікавою і  актуальною була розповідь вчителя інформатики, ентузіаста в своїй справі, Лютинської Марини Олександрівни про «Хмарні сервіси у загальноосвітньому закладі, як чинник розвитку змішаного навчання», яка провела з учасниками семінару практичне заняття і продемострувала можливості хмарних сервісів та застосування їх у викладанні математики.

Немає коментарів:

Дописати коментар