четвер, 12 грудня 2019 р.

Районний семінар-практикум учителів математики

10 грудня відбувся районний семінар-практикум учителів математики з проблеми:"Професійна компетентність вчителя математики: проблеми розвитку та шляхи удосконалення".
В ході семінару висвітлено питання: 
1. "Зміст та форми підвищення кваліфікації вчителів", з яким ознайомила педагогів методист РМК Гончарук Галина Володимирівна. 
2. Вчитель інформатики міжшкільного навчально- виробничого комбінату Тягай Варвара Євгеніївна провела майстер-клас з теми "Timeline - інструмент візуалізації інформації" та можливості його застосування у траєкторії професійного розвитку педагога. 
3. Методист відділу освіти Гончарук Г.В. ознайомила вчителів із міжнародним освітнім проєктом "Міксіке в Україні", розкрила його можливості для покращення усного рахунку учнів початкової школи та учнів 5-6 класів. Під час проведення панельної дискусії обговорено питання результатів міжнародного дослідження "PISA" в Україні". Вчителі математики розглянули структуру завдань, способи побудови стратегії розв*язання завдань та опрацювали методичний збірник.

4. Цікаво, змістовно, творчо презентувала свій досвід роботи вчитель математики вищої кваліфікаційної категорії Могильненського ліцею - Бойко Світлана Петрівна. Вдало підібрані практичні завдання та компетентнісні задачі екологічного змісту викликали у колег не тільки радість від розв"язання, а ще й подарували гарний новорічний настрій. З великим захопленням вчителі виготовляли зелену красуню ялиночку в техніці"Орігамі".
Від імені вчителів математики щиро дякуємо директору МНВК Іщуку С.І. за надане приміщення, адміністрації Могильненського ліцею - Окрущак Н,М., Долібській І.В., Тищук Р.В. та педагогічному колективу за підтримку, вчителям Бойко С.П. та Тягай В.Є.за змістовні майстер-класи, позитивні емоції. 
ДЯКУЄМО ВАМ!!! Нехай творчий вогонь ніколи не згасає у ваших серцях!!!



















Немає коментарів:

Дописати коментар