четвер, 2 лютого 2017 р.

Експертні висновки на проекти підручників, поданих на конкурсний відбір проектів підручників для учнів 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів



Наказом Міністерства освіти і науки України від 30.12.2016 № 1699 був затверджений склад експертів для здійснення експертизи електронних версій кожного проекту підручника, поданого на конкурсний відбір проектів підручників для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

З метою здійснення ґрунтовного науково-методичного та психолого-педагогічного аналізу змістового наповнення електронної версії проекту підручника для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів та надання аргументованих рекомендацій щодо поліпшення його якості експертам були надіслані інструктивно-методичні матеріали, які схвалено вченою радою Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України (протокол № 9 від 29 вересня 2016 року) та вченою радою ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» (протокол № 2 від 29 вересня 2016 року), та зразок оформлення експертних висновків. 

З 10 по 30 січня 2017 року експерти здійснювали експертизу електронних версій проектів підручників і до 01 лютого 2017 року передали свої експертні висновки на електронні версії проектів підручників в електронному вигляді і на папері до Інституту модернізації змісту освіти. 


Від нашого району експертизу підручників проводили два вчителя - це вчитель історії та правознавства ЗШ І-ІІІ ступенів с. Солгутове Захаренко М.С. та вчитель математики ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 м. Гайворон Забіяка І.А.

До вашої уваги експертні висновки на проекти підручників (з усіх предметів), поданих на конкурсний відбір проектів підручників для учнів 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів, що відображені на сайті Інституту модернізації змісту освіти.  

Немає коментарів:

Дописати коментар