понеділок, 17 жовтня 2016 р.

І ЗАСІДАННЯ ДИНАМІЧНОЇ ГРУПИ ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ «ГОТУЄМОСЬ ДО ЗНО»

11 жовтня 2016 року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 м. Гайворон відбулося І засідання динамічної групи вчителів математики, що викладають у 11 класі, "Готуємося до ЗНО" з теми "Аналіз результатів ЗНО-2016. Організація підготовки учнів до ЗНО-2017".
У вступному слові методист відділу освіти Гайворонської райдержадміністрації Гончарук Галина Володимирівна привітала присутніх з початком роботи групи однодумців та повідомила всіх про виявлені проблеми у роботі вчителів з випускниками щодо підготовки їх до ЗНО та проаналізувала результати здачі ЗНО-2016 з математики випускниками 2016 року. 

Під час перегляду вебінару науково-методичної лабораторії КЗ «КОІППО ім. В.Сухомлинського» на тему «Математика ЗНО-2016: методи розв'язування та коментарі» присутні ознайомилися з структурою тесту, розв'язанням та критеріями оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.
Були обговорені особливості програми ЗНО з математики та його проведення у 2017 році.
Вчителі математики активно проявити себе у практикумі № 1 з розв’язування завдань ЗНО, обмінялися досвідом, спланували подальшу роботу динамічної групи.

Немає коментарів:

Дописати коментар